Om oss...

Utvik Autoservice AS ble etablert i 1961 av Kristian og Gyda Utvik og har iløpet av disse over 50 årene vokst fra svært enkle kår, til å være et modærne og veldrevet firma. Virksomheten har i gjennom tiden levert tusenvis av bruktbiler over hele landet, og også vært en trygg leverandør av verkstedtjenester til lokalbefolkningen i regionen.

Personlig service og vektlegging av seriøsitet og ærlighet preger driften. Derfor kommer kundene tilbake, og har gjerne med neste generasjon bilkunder eller som brukere av verkstedtjenestene.

Selskapet ble delt i to selvstendige virksomheter i 2008;  Utvik Auto AS som selger biler og motorkjøretøyer, og Utvik Autoservice som leverer verkstedtjenester.

Utvik Autoservice AS er et autorisert bilverksted og er tilknyttet MECA- kjeden. Det er også tilknyttet lakkeringsverksted og karosseriverksted til virksomheten, slik at i dag fremstår Utvik Autoservice som et komplett bilhus, som kan dekke alle fag innenfor verkstedtjenester, og som dekker alle kunders behov ved bilholdet.

Hos Utvik Auto AS gjør du en trygg bilhandel, og hos Utvik Autoservice AS får du utført verkstedstjenester som er oppdaterte og imøtekommer alle tekniske krav til et moderne bilhold.omoss

Våre åpningstider:

Man - Fredag  08.00-17.00

Torsdag          08.00-19.00

Lørdag           10.00-14.00  (Utenom åpningstider - etter nærmere avtale)

Du finner oss på  Avaldsnes på Karmøy, like sør for krysset til flyplassen, og to kilometer nord for T-forbindelsen!

Karmøyvegen 480, 4262 Avaldsnes

For prøvekjøring utenom ordinær åpningstid, eller andre spørsmål, kontakt:

  Odd Arne Mob. 908 57 633 / Stian Mob. 926 31 956